Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Som kund i banken stödjer du utvecklingen av Sölvesborgs kommun

Three happy kids running in the forest.

Som trogen kund i banken är du med och stöttar bland annat idrottsverksamhet, föreningsliv, kulturliv och ungdomsaktiviteter i Sölvesborgs kommun. Detta eftersom Sölvesborg-Mjällby Sparbank finns till för dig samt för att Sölvesborg ska bli en lite roligare, intressantare och bättre plats att bo och verka inom. Därför kan man säga att vi är en annorlunda bank. Vi har inga aktieägare som kräver en ökad vinst och mer utdelning, utan stora delar av vår vinst går direkt till att stödja och utveckla vår kommun. Något som visar sig genom vår sponsring inom såväl idrott som kultur, samhälle, näringsliv och ungdomsverksamhet. 

Vi är ingen storbank, vi är Sölvesborg-Mjällby Sparbank - och vårt hjärta bankar för bygden.

Vi på Sölvesborg-Mjällby Sparbank är oerhört glada för att just du är kund i vår bank. Det är även alla de föreningar och organisationer som vi är med och stöttar tack vare att du har valt en lokal bank som kan fördela en del av årsvinsten till att hjälpa till att utveckla Sölvesborg. Vi har enda sedan starten 1839 värnat om bygden och dess invånare. Dels genom att tillhandahålla tjänster till förmånliga priser, och dels genom att avsätta delar av årsvinsten till sponsorstöd på hemmaplan. Vårt mål är att vara med och göra Sölvesborg till en attraktiv kommun att leva sitt liv i, oavsett ålder, intresse eller livssituation. Vi har under de senaste åren byggt stans populära parkourpark och i år fick 72 föreningar dela på nästan 2,8 miljoner kronor.

Nedan kan du fördjupa dig i de projekt vi har genomfört, eller just nu engagerar oss i. Har du en förening som är i behov av stöd är du även varmt välkommen att ansöka om sponsring.