Hoppa till textinnehållet
Två äldre kvinnor med vandringsutrustning skrattar tillsammans.

Ha råd när du har tid.

Fondspara till pensionen och ge dina pengar möjlighet att växa. Genom att spara varje månad blir sparandet verkligen av – och du kan se fram emot ett härligare liv som pensionär.

Riskinformation: Vi vill påminna om att historisk avkastning inte garanterar avkastning i framtiden. Värdet på fonder kan både minska och öka och det är inte säkert att du får tillbaka alla pengar som du har satt in. Fonder med riskklass 6–7 kan minska och öka kraftigt i värde. Du hittar faktablad och informationsbroschyr under respektive fond på Fondlistan eller hos din återförsäljare.

Behöver du hjälp?

Ring 0456-424 00

Ring så hjälper en rådgivare dig att komma igång med pensionen. Eller kom in på kontoret i Sölvesborg eller Mjällby.

 

Vill du börja pensionsspara direkt?

Logga in i internetbanken och börjar spara direkt.

Kom igång eller öka ditt sparande

 1. Välj hur mycket du ska spara

  När du har gjort uträkningen och bestämt dig för hur mycket du vill spara är det bara att sätta igång. Vi vet att alla har olika förutsättningar. Det är alltid bra att spara lite varje månad, även om du inte har möjlighet att spara hela det belopp som anges i beräkningen ovan.

 2. Öppna ett investeringssparkonto

  Ett investeringssparkonto (ISK) är ett praktiskt sätt att spara i fonder och aktier, utan krångel med deklaration och skattekonsekvenser. Du öppnar det enkelt via vår app eller i internetbanken.

  ISK
  Öppna ISK i internetbanken
  Fler sparformer

 3. Pensionsspara i fonder

  För dig som inte har tid eller intresse att följa marknaderna kan en generationsfond vara ett alternativ. Då sköter vi förvaltningen åt dig. Vill du engagera dig mer har vi många fonder att välja bland.

  Läs mer om våra fonder

Generationsfonder fonder för framtiden.

Våra generationsfonder passar dig som vill ha ett bekvämt pensionssparande. Transfer 50 är för dig som är född på 50-talet, Transfer 90 för dig som är född på 90-talet. Självklart har vi även generationsfonder för dig som är 60-, 70- och 80-talist. Generationsfonderna minskar risken i sparandet i takt med att du blir äldre och närmar dig pensionen.

Äldre man och en häst

Välkommen att bli kund!

Så snart du blivit kund kan du börja månadsspara
till pensionen.

Hjärta