Hoppa till textinnehållet

Konto - våra konton

Man och kvinna tittar på en datorskärm

Vilket konto passar dig? Vi har ett flertal konton, såväl transaktionskonton som sparkonton. Läs mer om våra konton, var du hittar kontoutdrag, hur du avslutar ett konto med mera.

På ditt konto, som har ett unikt nummer, noteras alla dina transaktioner. Det kan till exempel vara insättningar, uttag eller köp beroende på vilken typ av konto det rör sig om.

Våra transaktionskonton och sparkonton

 • Privatkonto

  Du kan ansluta alla våra användbara tjänster för att hantera in- och utbetalning till ditt Privatkonto.

  Privatkonto
 • Ungdomskonto

  Om du är under 21 år kan du öppna ett Ungdomskonto i banken. Ett konto som du kan använda för att sköta dina betalningar.

  Ungdomskonto
 • Valutakonto

  Valutakonto kan vara bra för dig som får återkommande betalningar som pension eller lön i annan valuta än i svenska kronor.

  Valutakonto
 • Sparkonton

  Genom att spara på ett sparkonto får du ett tryggt sparande med stor tillgänglighet. Du har koll på exakt hur mycket pengar du har. Börja spara på sparkonto idag!

  Sparkonton

Tips! Kontoutdrag, avsluta ett konto och lös in avier

Vi byter ut konton som inte längre används

Vi ser kontinuerligt över och förenklar vårt utbud. I detta arbete byter vi ut konton som vi inte längre erbjuder. Om du har ett sådant konto hos oss kan det därför ha ersatts med ett likvärdigt konto. Du har kvar samma kontonummer och tjänster kopplade till kontot. Om du har valt ett eget namn på ditt konto i internetbanken så kommer du inte att märka någon skillnad.